Cum cumpar?

E-mail

Modalitatile prin care puteti plasa comenzi sunt:
COMENZI PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI NOSTRU
Pentru a comanda prin intermediul siteului nostru trebuie sa parcurgeti urmatorii pasi:

Va rugam sa completati cu datele personale ale Dvs. sau ale firmei Dvs., sa specificati produsele dorite si comentariile necesare in formularul de comanda alaturat.
Comanda Dvs. va fi procesata in scurt timp si veti fi contactat de un agent de vanzari General Vending.

 

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protecția Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legislația română în vigoare, începând cu 25 mai 2018, S.C. General Vending S.R.L. își asumă prevederile legislative și se obligă să administreze în condiții de siguranță și numai pentru scopurile declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumneavoastră prin intermediul formularelor, e-mailurilor sau aplicațiilor noastre web. Pentru mai multe informații, puteți consulta secțiunea cu privire la politicile de confidențialitate și de protecție a datelor online.

Ne dorim sa fim aproape de dumneavoastră prin toate acțiunile pe care le întreprindem va solicităm să vă manifestați opțiunea de a vă administra datele personale. Inregistrandu-va pe acest site va exprimati acordul de administrare a datelor personale potrivit legislatiei in vigoare. In caz contrar, nu veți mai accesa celelalte secțiuni ale site-ului iar datele dumneavoastră vor fi șterse din baza noastră de date.

Pentru ajutor va rugam sa ne contactati la numarul de suport clienti: 031 425 54 66

Formular Comanda
 1. Nume(*)
  Invalid Input
 2. Telefon(*)
  Invalid Input
 3. E-mail(*)
  Invalid Input
 4. Nume
  Invalid Input
 5. Pentru evitarea situatiilor neplacute va sugeram sa utilizati Copy - Paste din explorere (documentul PDF).
 6. Cod/Descriere
  Invalid Input


COMENZI TELEFONICE
De luni pana vineri, intre orele 9:00 si 17:00, la numerele de telefon: 031 425 54 66; 0788 477 862; 0788 495 844


COMENZI PRIN E-MAIL
Puteti trimite comenzi prin e-mail la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Pentru comenzile telefonice sau prin intermediul e-mailului va rugam sa ne comunicati urmatoarele date necesare intocmirii facturii si expedierii comenzii: denumirea exacta a produselor, numarul de bucati, numele si prenumele clientului (sau numele firmei), codul fiscal si numarul de inregistrare la Registrul Comertului (pentru persoane juridice), adresa de facturare, adresa de livrare (daca difera), numarul de telefon si adresa de email.Modalitati de Plata:

- Ramburs (Plata se va efectua la primirea sau ridicarea coletului)
- Ordin de Plata (Plata se va efectua in contul bancar al firmei S.C. General Vending Ro S.R.L., ale carei date de identificare sunt: J03/350/09.05.2002, CUI: RO14629753, cont: RO84BRDE445SV944464044450 deschis la BDR Agentia Bucurestii Noi, sediul social in Municipiul Pitesti, str. Mircea Voda, nr. 2, judetul Arges.
In acest caz se va emite factura proforma pana la confirmarea platii. Conform legislatiei in vigoare platile ce depasesc suma de 5.000 RON se vor efectua de catre persoanele juridice numai cu ordin de plata, fila cec, sau bilet la ordin.


Livrarea
Pentru transport se percepe o taxa de 25 lei.
Comenzile trimise pana in ora 12 vor fi expediate in aceeasi zi, in limita stocului disponibil. Comanda va ajunge la dumneavoastra in termen de 24 de ore daca locuiti intr-un oras resedinta de judet, sau in 48 ore in caz contrar.
S.C. GENERAL VENDING S.R.L. poate modifica  termenul de livrare in situatii speciale, anuntandu-va despre aceasta. In cazul in care nu veti fi gasit la termenul stabilit pentru livrare, curierul va pastra bunurile comandate inca 1 - 3 zile incercand contactarea Dvs. pentru a finaliza livrarea. In cazul in care nu veti fi gasit comanda se va anula.
Livrarea produselor este legata de disponibilitatea acestora in stoc. Daca produsele comandate nu sunt disponibile la momentul comenzii iar dumneavoastra le achitati fara a avea confirmarea disponibilitatii lor, S.C. GENERAL VENDING S.R.L. va returna contravaloarea produselor.

Firma S.C. GENERAL VENDING S.R.L. nu este  raspunzatoare de eventualele deteriorari ale produselor ce sunt transportate necorespunzator prin intermediul curierilor.

 

linie